addicted,



Man blir ju helt knäpp i huvudet!

jo, jag är såld,

Tisdagsträningen var bättre än måndagens iaf :) men fortfarande lite ryck och sen så var jag så otrolit seeg. Tyvärr.

Igår som jag ovanligt länge och sen städade jag, tvättade o greja. På kvällen åkte jag hem till Fredrik. Vi skulle spela guitar hero, men när han fick 98% på expert ville jag inte spela :P Sen spelade han gitarr och vi kollade på Nyckeln till frihet, bra film! Mysmys!

Idag var det träningsdags igen, och idag var det kul :P Hade målvaktstränaren i mål och då såg jag tamme fanken inte ens målet, men kul var det :P Sen hade om roligt åt att jag inte kommer härifrån, för jag fattade inte vittsarna de sa. Det har också skett något konstigt med laget, och det konstiga var jag (fast på ett positivt sätt fick jag veta också:P) Vilken tur!

Mys i helgen och på söndag kommer Linda :D


Faan, jag är såååld!

kaos,

Ingen vidare bra träning idag. Först var det jättekul, sen blev jag irro och folk drog i armarna och då funkade det inte. Blev lite fel alltihoppa. Men man har ju sdana dagar också, tyvärr. Men imorgon är en ny träning :)
Setat hemma nu och spelat lite Guitar Hero och städat lite.

Imorgon får jag kanske hämta datorn som jag inte fått än. Det vore ju på tiden :)



pirrpirrpirr..

finbesök,

Kollade lägenheter och jobb imorse och sedan blev det stan. Köpte lite linnen och Guitar Hero 5 som jag har lirat lite nu, askul :D Snart bär det av till träningen och även dags att skriva på kontraktet! kulkulkul!




LINDA KOMMER HIT PÅ SÖNDAG :D:D! WOHO!<3

enköping, kungsbacka, seriepremiär,

Fredag - usch vad tidigt jag var tvungen att gå upp, men det gick bra och jag kom iaf på rätt tåg :) Resan gick bra förrutom att jag hade en kille mitt emot som satt och tittade på mig hela tiden, men till slut somnade jag. Väl i Enköping ville jag inte stiga av utan tänkte sitta kvar, men av skulle jag. Linda hämtade mig :D Skönt att träffa henne igen, och jag var så sjukt hungrig att det vart mat på direkten. Sen gick vi lite på stan, kändes redan konstigt. Sedan åkte jag ut till mamma och var där ett tag. Skallepär(katten) är borta :/ inte bra, sen fick jag massa brev och sådär.
Efter ett par timmar for jag vidare till pappa, min snälla pappa. Träffade ju inte honom innan jag flyttade heller eftersom han var på scicilien då. Mariell och Filippa var också hemma. Vi satt och pratade ett tag om allt mellan himmel och jord, mys. Sedan åkte jag och hämtade Linda och vi for och handlade. Vi skulle käka hembakad pizza med Huggle och Adam. Blev mysigt och även två filmer, Wallander-cellisten och Dirty Dancing eftersom jag inte sätt den innan. Runt ett åkte jag till lägenheten och somnade rätt snabbt.

Lördag - upp 9 och iväg till pappsen igen. Åkte från Enköping 10.20 och resan hem gick bra, stannade bara en gång för att köpa en korv att äta. Dock tog jag vägen Västrås-Örebro-Mariestad osv och jag häll på att bli tokig. Att ligga och puttra i 80-90 i 44 mil är inte min grej. Det tog ca 4,5 timma ner, skönt! Väl hemma duschade jag och for sedan hem till Emma i Kungsbacka för att träffa tjejerna, vi skulle käka taco och sedan gå på Flickan som lekte med elden. Riktigt roligt hade jag ocg filmen skulle varit bra om inte Paolo Roberto var med, HAHAH. Oh, jösses vad vi skrattade åt honom. Såg ut som att han var inklippt och ej med i filmen. Somnade fort när jag kom hem sen.

Idag var det SERIEPREMIÄR!! Vaknade tidigt och det varden längsta morgonen på länge. Timmarna bara vägrade att gå. Men efter mycket väntande for jag till Kungsbacka. Jag var inte särskillt nervös, men spänd eftersom allt var nytt. Och såklart skulle det vara inspring med släckt lokal och strålkastare, haha. Vi spelade helt okej för att vara första matchen och vann med 17-9, SKÖNT! Nu jäklar är serien igång och vi ska krosssa och ha skitskoj! Efter matchen ville tidningen ta kort på mig, skitkul med svett som rinner och att mitt ansikte matchade röda mattan, men vad gör man inte :P Sen blev det dusch och jag, Emme och Sofie åkte och köpte Thailmat för att sedan sitta på läktaren och käka medans vi tittade på herrarna. Dom spelade bra och vann dom också, kul :)!
Kvällen har varit lugn och blir bara lugnare, jag somnar nog snart eftersom jag är HELT slut, skönt slut!

Imorgon ska jag nog inhandla guitar hero.


Over and out.
Nightnight!

nu far jag med tåg,

Träningen igår gick bra som vanligt och alltid lika kul :) Fick matchkläderna också, riktigt snygga och sen var det fika såklart :) Var med i tidningen i kungabacka igår och i förrigår (Y) och i Enköpings posten idag, haha. Inga roliga bilder!

Alldeles snart far jag till Enköping, Linda hämtar mig på stationen sen så ska vi på stan och sådär :) Imorgon bär det av hem igen och sen middag + bio med tjejerna i laget och på söndag SERIEPREMIÄR. Det pirrar faktiskt lite i magen nu :) wiie!

Soloong!


hylling av svenska busschaufförer,

Sitter här framför idol och nästan skrattar mig redlös. FYFANKEN vilka människor det finns. HAHA! Dock kan jag ju inte få nog av Jihde.

Varoch shoppade lite idag, vart dock bara två tröjor. Sedan gick jag runt lite och tuttade på ställen där jag inte varit än, mycket mysigt. Tycker om att promenera på okänd mark:) Och sedan hade jag för jäkla roligt när jag skulle hem från frölunda torg.

Jag ska med det passa på att HYLLA Sveriges busschaufförer. Nu under min första tid i Göteborg så har jag ju inte riktigt haft koll på alla bussar och vart dom går osv. Så när jag har varit osäker(rätt många gånger) så har jag frågar om den går till mitt mål, och EN gång, EN ENDA GÅNG har jag fått ett bekräftande svar, annars har dom sagt "jag vet inte", så jag har helt enkelt chansat och satt mig på bussen och hoppats på att komma fram. Inga missöden än så länge. Men idag när bussen skulle åka så kom vi inte iväg, han la i växeln och allting men han kom i alla fall inte iväg. Han ringde då upp något kontor och ville ha hjälp, så var högtalarna på så vi i bussen hörde allting. Hon sa att han skulle leta efter två knappar vid vänstra knät och han sa att det inte hände något och att det var två knappar med pilar på, han justerade då takluckorna UTAN att veta om det. Jag skrattade så att säga, han hade noll koll. Sen det värsta/roligaste:

Busschauffören: Jag kommer inte iväg alltså.
Damen på kontoret: Har du kollat om handbromsen är i då?
Busschauffören: Ja, men vart sitter den då?

Jag höll på att smälla av! Han visste alltså inte ens vart handbromsen satt på bussen och han ska vara kvalifiserad att köra folket runt om i Sverige. Jag skrattade så mycket att jag knappt tog mig av bussen.


mysmysmys ikväll och sen trääning imorgon och jag längtar redan!

en kortis,

Vaknade tidigt som vanlig. Var ute och gick trots att kroppen strejkade idag och blev även lite styrka här hemma.  Nu sitter här hemma och lyssnar på lite musik. Har hittat på väligt bra musik på senaste tiden och det gillar jag. Ska åka iväg om ett tag, shoppa lite och sen kolla på en lägenhet med Emma. Får väl se om det är något. Sedan ska jag hem och sova. Jag sover hemskt mycket just nu, men det är väl för att det är mycket nytt och sen att jag börjar känna ett lugn i kroppen. Oerhört skönt.

planering,

Träningen gick strålande. Mycket mitt6 spel och det gillar ju jag :) Fick även ta kort idag ;/ och sen också testa matchkläder och ovarallen, blir kanon! Fick nummer 8 också, lycka!

På fredag far jag till Enköping, ska hämta hem bilen och passar på att träffa familj och vänner. Blir ut till mammsen, sen pappsen och sen middag hemma hos Linda :) Kanske hinner träffa några fler hoppas jag. På lördag hemfärd och middag + bio med några tjejer i laget och sen på söndag så är det ju SERIEPREMIÄR! Me like, me like!

Alldeles stråååålande :)

igår, idag,

Lite ögongodis igår..

Träningen igår gick strålande men den var jobbig :P
Har även fått kontraktet som jag nu läst igenom och det ser ju strålande ut, så inom kort så är jag spelare i HK Aranäs. Kulkulkul :D Seriepremiär i helgen också så jag hoppas jag får vara med, ska blir riktigt riktigt roligt.
Idag har jag nästan bara sovit, blev en powerwalk också, men annars en lugn dag.
Snart bär det av till träning igen!

Kanske kommer till Enköping i helgen också, fast då bara fredag till lördag. Ska hämta hem bilen:) och så ska jag även passa på att hämta min nya dator när jag ändå är uppe då. Äntligen!
Får träffa familj och vänner då också <33

,


she will always find her way.


Iväg till träningen snart så.
Det bara rycker i kroppen, häärlig känsla :)


it´s a good one,



Last time we talked, the night that I walked
Burns like an iron in the back of my mind

helgen var lugn,

Fredagkvällen var lugn med lite gott och så framför en bra film.

Igår så åkte jag in till stan vid 11 och där träffade jag Gustav, han visade mig runt lite i staden och sen så gick vi och käkade lunch. Gott med kinamat, precis vad jag ville ha. Vi promenade ett tag och sedan åkte vi åt var sitt håll. Ska ut till honom på Lindholmen snart och se hur han har det där, trevligt trevligt.
När jag kom hem tränade jag och var ute på en långpromenad, skulle bara blivit en kortis men det var så skönt med musiken i öronen och vinden som praktiskt taget blåste bort alla mina tankar. Jag var så levande. Allt kändes så levade. Väl hemma kröp jag ihop med täcket och tittade på tv. Somnade gott.

Idag tyckte jag att jag skulle sova länge så jag ställe inte klockan, men i helsike heller att jag skulle få det. Jag vaknade 08.07, men tvingade mig själv att ligga kvar i sängen. Småslumrade väl till lite då och då. Jag gick upp och gick ut och gick, mycket mycket skönt. Solen sken på och värmde samtidigt som vinden blåste. Annars har det inte hänt mycket alls idag. Blev bjuden på fika i solen och sen även middag bestående av trattkantarellsoppa, mycket gott! Min kära far har ringt också, och även min mor. Jag saknar dom trots allt rätt mycket, men det är nog bara för att jag inte kan sticka förbi lite när jag vill längre.
Visst längtar jag efter mina vänner och familj, men jag vet att jag har gjort rätt val och det är så himla skönt :)

Längtar till handbollsträningen imorgon :)


jag är glad,

Träningen igår gick suveränt :) Det är så förbannat jäkla skoj att spela handboll och det blir bara bättre och bättre! Längtar till på måndag då jag får träna igen.
Tog dock lång tid att komma hem från träningen, inte lika roligt, men absolut värt det.

Idag tog jag sovmorgon utan att ställa klocken, men veknade iaf kl 10. Hmm... Gjorde mig i ordning och for in till stan där jag hämtade mitt id-kort och sen gick jag runt och tittade lite i affärer, käkade lite lunch och försökte notera gator. Det går framåt i alla fall. Mitt lokalsinne är nog inte så dåligt iaf :P!
Nu blir det en lugn kväll för att smälta alla nya intryck.

Min mamma sa till mig igår: "Johanna, du låter lycklig". Och nu när jag tänker efter så är jag verkligen det. Jag är tillfreds med vad jag gör och jag älskar den här staden. Det gör ingenting att jag inte känner någon eller att jag bor i ett rum för tillfället eller så. Jag älskar det här nya och jag älskar utmaningen som jag försatt mig i, en härlig känsla och jag vet att jag kommer att klara av det här. Det känns som att jag har hittat hem!


alla är sin egen lyckas smed!

mer och mer göteborg,

Tisdagen gick fort som alla andra dagar hitintills. Jag åkte in till city och hämtade mormor. Var rätt rörigt eftersom jag inte visste åt vilket håll eller dlikt jag skulle till, men efter letande och frågor så hittade jag. Vi var ute och gick en massa, kollade lite vart jag skulle ta vägen till vissa saker och sådär. Försökte alltså bättre på mitt lokalsinne, som annars är uruselt. Men någongång ska jag väl lära mig! På eftermiddagen åkte vi ut mot Kungsbacka. Jag skulle provträna med HK Aranäs. Först träffade jag en kille som ehter Markus som förklarade lite om klubben och sådär, sedan så fick jag träffa tränare mfl och till sist tjejerna. Träningen gick kanon för att vara första träningen och lite försiktig är man ju alltid. Men det var riktigt roligt och ett härligt gäng.

Igår så sov jag sååå otroligt tungt på morgonen och jag ville INTE gå upp. men tids npg drog jag mig ur sängen och slängde på lite kläder. Åkte in och hämtade mormor, och igår vad det betydligt mycket enklare att hitta. Vi var till polisen och fixade ett leg eftersom mitt körkort är borta. Sedan så åkte vi en tur med paddan! Riktigt roligt och avkopplande och massor av skratt då vi skulle under en bro och alla måste lägga sig på golvet, annars komer man inte under. Mormor skulle alltså ner på golvet och jag skrattade så att magen krampade. På kvällen satte vi oss på en pub, tog ett par öl, käkade lite mat och tittade på fotbollen(som inte var ngn höjdare). Väl hemma senare efter spårvagn och taxi så tog jag det lugnt och slappnade av.

Idag så åkte jag in till city och käkade en lunch med mormor, hon åker ju hem idag. Sedan så handlade jag 3 st varma tröjor också :)! Ikväll blir det träningen med aranäs igen, jag längtar som bara den, det ska bli riktigt roligt!


bästa vän <3



star wars,

Jag MÅSTE bara säga en sak; jag har en STAR WARS tavla i mitt rum där jag bor :O! HAHA, jag skulle väl aldrig kunna drömma om att ha ngt så gräsligt i min närhet, men man lär sig alltid acceptera någonting nytt varje dag ;)!


göteborg, göteborg,

NU ÄR JAG I GÖTEBORG! ÄNTLIGEN!

Åkte rätt tidigt imorse så att jag fick en dag här i staden, UNDERBART! Resan gick bra och vi stannade flera gånger, kaffe, kaffe och mer kaffe. Staden är ju hur mysig som helst, och de som jag bor hos just nu är hur härliga som helst. Har kollat alla busslinjer, pendellinjer och spårvagnslinjer så jag vet vart jag sa fara :) Blev även middag på en rastaurang vid havet med havsutsikt. Jag åt en fisk och skaldjurssoppa som var helt gudomligt god! Blev även efterrätt i form av chokladmousse inlindat i choklad, URGOTT!
Fick mig även en tjuvkik på göteborgs läckerbitar! Kan bli kanon detta!
Rummet jag bor i för tillfället är stort och kanon just nu.

Imorgon ska jag utforsa staden mer noggrannt och jag längtar redan, ska bli riktigt roligt.
På kvällen ska jag också provträna med Aranäs, spännande!



oh i love it,

ännu en vecka,

Det här blir minn sista inlägg i Enköping för om mindre än en timme så går flyttlasset mot Göteborg. Kommer sakna mina vänner så otroligt mycket!

Veckan har varit upp och ner med en massa uppståndelse och även lite lathet. Har busat lite och har även festat för att Matilda har kommit hem från USA. Jag skulle åkt med på en cup som var i helgen men valde att stanna hemma efter omständigheterna.

Att säga hejdå till min bästa vän igår var inte alls roligt, tårarna bara rinner så fort jag tänker på det. Linda Wilhelmsson, du är min bästa vän genom allt! Vart jag än befinner mig i världen så finns jag alltid där och tack för att du gjort/gör för mig!

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och jag är stolt över mig själv att jag tar det här steget. Inget ska få stoppa mig från att leva mitt liv och ta mig för nya utmaningar.

Har även fått en klubb som jag ska provträna med imorgon. HK Aranäs, ska bli hur roligt som helst att få spela handboll igen!



Ta hand om varandra här uppe!





Hejdå Enköping och HEJ GÖTEBORG!

RSS 2.0