WHEN YOU'RE THE BEST

En till helg har gått och överlag har jag haft en riktigt bra sådan.

 

Tränade på torsdagen och hade match mot A-pojk. Faktiskt rätt kul.

 

I fredags så var jag hemma hos F och vi tog det mest lugnt. Runt halv 6 så for vi ner till Aranäs hallen. Han och Tobbe skulle ju spela match och jag skulle möta Carro. Efter att hon kommit och vi fick gå in i hallen satt vi och pratade lite tills matchen började. Aranäs – Önnered. Det var FULLT i hallen, 831 åskådare och därmed publikrekord i allsvenskan. Kulkul :) Och duktiga som våra pojkar är så vann dom med 42-31.

Efter matchen gick jag, Carro, Kirre, Malin och Jossa till Pepe och käkade. Var riktigt gott och vart även lite allsång då dom hade en pianist och lite så. Kl 23 var det dags för TWILIGHT-NEW MOON. Vi var spända och hade längtat och den var sååå bra :) En kanon film och en kanon kväll.

 

I lördags så sov jag och Fredrik länge, sen så fick han och Tobbe lite panik då dom skulle på julbord med laget på kvällen och hade en YTTERST liten julskinka(jag menar pytteliten) till 18 pers. Så vi for runt och letade efter en färdig julskinka i butikerna, trots att jag försökte få dom att förstå att det är ytterst sällsynt, om den ens går, att få en färdig julskinka i november :P Men då köpte vi en icke färdig som jag sedan ägnade eftermiddagen åt att fixa till grabbarna. Så årets första julskinka är klar och uppäten. Vi stekte också prinskorv i mängder och jag fixade lite paprika och vindruvor till ostbrickan. Jag körde ner grabbarna till klubbstugan dom skulle vara i och åkte sedan hem och väntade på Carro och Kirre som skulle komma. Vi lagade jättegod mat och tittade på två filmer. Var även ner en snabbis till klubbstugan igen och hämtade öl + Fredriks gitarr innan de gick ut. Och OJ vad de var runda om fötterna, haha! Sedan väntade vi uppe på killarna. Tobbe kom hem först och var förbaskat full och som vi skrattade åt honom. Han mådde som han förtjänade i söndags :P Sedan kom Fredrik hem och vi somnade sent.

 

Halv 8 på söndag morgon somnade jag och sedan upp kl 10 för att fara iväg på match. Vi skulle åka buss till Lysekil där vi skulle spela match. Jag var taggad, men så blev det pannkaka som så mkt annat nu för tiden. Vi kunde inte göra mål och torskade….

For till Fredrik när jag kom hem och vi åt lite pannkakor och kikade på Shooter. Du är bäst bäst bäst <3

 

I måndags vaknade vi sent, mys med sovmorgon. Jag åkte hem en stund och sedan tillbaka till F. Han hade lagat jättegod mat när jag kom, mumma :) sedan la vi oss och började titta på film och jag hade så OTROLIGT ont i magen. Helt sjuk så jag kunde inte sova och F var orolig. Han ringde sjukvårdsupplysningen och de tyckte att vi skulle åka in till akuten, men då skulle vi vara tvungna att åka till Varberg och jag vill inte besvära min man för mycket så jag knep ihop. Han var så mysig när jag inte kunde sova och åh vad han är snäll.

 

Vi låg i sängen till halv fyra igår eftersom vi var uppe hela natten. Tittade färdigt på Inglorious Bastards och jag tyckte att filmen var riktigt bra. Sedan var jag tvungen att åka hem för att min hyresvärd var ett ……  !! Jag fattar inte vad människor tänker med ibland och att dom tror att man kan göra vad man vill. USCH!

Blev en hemmakväll med bad och pyssel och film.

 

Idag gick jag upp vid 9 och har varit på UM, ringt lite samtal och irrat runt i stan som en påfågel. Jag hittar inte riktigt än, speciellt inte när jag kör bil och gatorna inte går som jag vill :)


CALLING MY ANGEL

I tisdags var det lugnt, var upp och gjorde gröt åt Fredrik och Nille och sedan gick jag och la mig igen och efter ett tag kom Fredrik tillbaka till sängen :) Sedan kom hans klasskompis och de skulle plugga, jag sov lite till och sen gick jag upp och åkte hem. På kvällen hämtade jag Emme och vi åkte till träningen. Jag körde lite rehab och lite skott då jag inte kände mig bra i kroppen än. Seeeg träning. Efter körde jag rally till Fredrik och vi + Tobbe åkte till Slangen och tittade handboll.

Igår vaknade jag runt halv 10 hemma hos Fredrik och då for jag hemåt, handlade lite och sedan var jag ute och gick i stormen som härjade igår. Halt plaskvåt var jag när jag kom in. Tvättade lite, tog ett bad och sådär :) Lugn kväll.

Idag låg jag och drog mig i sängen. Har varit ute i stormen igen och lagat lite mat. Ikväll blir det träning och match mot a-pojk. Är beredd på storpisk :P

I ONLY WANNA BE WITH YOU

Tog mig en liten paus och la mig ner i sängen med datorn. Hektisk dag.

Igår spelade jag som sagt match och vi vann trots inte allt för bra spel. Vinst med 21-20 och det var SKÖNT. Vi behöver lite poäng :) Efter matchen så skulle jag åka hem till Fredrik ett litet tag bara, men där blev jag kvar över natten :) Vi åt pizza, tittade på tv och hade mysigt. Han skulle stretcha också och jag hjälpte honom och jag vart svettig för jag hade väl inte bästa tekniken :P Vi kikade lite på heartbreak Hotel, härlig film, sen åt vi lite, duschade och knatade i säng :)

Idag for jag hem runt 9, fixade lite, seniväg och tömma rummet jag tidigare bodde i och sen vidare till sjukgymnasten. Han klämde och knäckte i axlarna, ryggen och nacken. Nu har jag fått lite övningar med gummiband jag ska göra varje dag, så det ska nog blir bättre. Han sa i alla fall att det inte får bli värre, hmm.
Blir inte till att träna idag då jag inte känner mig 100 men jag ska ner och kika iaf och sen ska jag hem till F en stund<3 :)

Fick även P-böter idag och då var jag vansinnig. Jag fick en p-bot för att jag stått för länge på parkeringsplatsen utan att betala. Det roliga är att jag har betalat och fick stå till 12.08, men jag var där kl 11. Lappen låg synlig i fönstret och det var inga konstigheter. HUR I H-VETE kan dom då ge mig en p-bot för att jag stått för länge utan att betala. Så jag har nu ringt till trafikmyndigheten och ska skicka in klagomål och öbverklagan på p.boten. Den jäkeln ska jag fasen inte betala.
Ironiskt nog också så brukar jag inte alltid lägga i pengar när jag är hemma så kort tid, men på vägen upp till huset så såg jag 6 stycken parkeringsvakter och tänkte att det var bäst att lägga i pengar. Så jag fattar inte hur de kan ha missat lappen...

OF ALL THE PLACES

Är nu hemma i lägenheten. Ska tvätta och fixa lite och ikväll blir det en film och sova tidigt tror jag. Vaknade bredvid Fredrik imorse som de tidigare dagarna :) Det är så mysigt. Sedan käkade vi lite frukost och han o Tobbe for iväg till match och jag hem. sitter här och håller tummarna för att dom vinner :D Hejja hejja!

Igår mådde jag dåligt men efter en Ipren blev jag lite piggare. Jag o Carro lagade taco och när grabbarna kom hem åt vi och tittade på idol. Efter idol åkte jag och Fredrik till Slangen och spelade lite Guitar Hero, jag torskade som vanligt :P Sedan hem med lite massage och mys.

Imorgon är det dags för match, hemma mot Backa kl 14.00. Och som vanligt så är jag sugen på att spela och som vanligt så hoppas jag att vi ska spela bättre än innan och vinna!

Fredrik Teern <3

TAKE MY BODY CLOSE

Fredag den 13:e...

Ligger i soffan hemma hos  Fredrik och lyssnar på när han spelar gitarr. Riktigt mysigt. Jag känner mig oerhört krasslig idag måste jag säga och det tycker jag inte om. Huvudvärk, ont i halsen, snorig och ont i nästan hela kroppen. Fryser gör jag också. Men jag ska tvinga mig själv att inte bli sjuk för på söndag är det match :)
Mina tår är som isbitar också då Fredrik snodde täcket från dom inatt :P inte snällt.

Igår var jag och Fredrik hemma hela dagen precis som idag. På kvällen vart det träning som för min del var seg och tråkig. Kanske för att jag inte kände mig riktigt pigg.

Ikväll skulle vi ha tapas kväll men jag tror vi ångrat oss och ska äta yaco istället. Sen blir det säkert idol och någon film. mysmys <3

Grattis till min underbara mormor som fyller 77 år idag också <3

YOU'RE NOT ALONE

Ligger nu och kikar på en handbollsmatch på internet och om ett tag så ska jag åka till Fredrik och mysa <3 Blir nog lite film, mat och sådär :)

Igår så tränade jag ju och det var sjuukt kul igår. Var ute och sprang innan och jag som brukar tycka det är så jobbigt klarade det utan gnäll och problem. Det sitter ju oftast i huvudet när någonting är jobbigt och det är verkligen en spärr i mitt huvud när det kommer till löpning utomhus. Det är ju så förbaskat tråkigt, men igår gick det bra. självla handbollsträningen gick galant för mig och jag hade riktigt roligt men var trött i slutet. Axlarna höll också men jag var lite öm efteråt. Jag duschade och for sedan till Slangen för att titta lite handboll och käka pizza. Det blev rätt sent så jag sov hemma hos Fredrik. För ovanlighetens skull kom vi i säng rätt tidigt igår, innan tolv

Idag gick jag upp 20 i sju för att göra gröt åt Fredrik som var ute och sprang. Riktigt skönt att komma upp i tid. Jag åkte därifrån samtidigt som han for till skolan, runt 20 över sju och när jag kom ut på motorvägen satt jag i kö.. Det är så förbolt jäkla tråkigt att sitta i kö. Det tog över en timem att komma hem. Jag fixade lite, sov en timma och så har jag tvättat, diskat och städat lite. Lugn och skön dag.

Mamma skrämde mig idag igen. Våldtäckts mannen har dom inte fått tag på än och tydligen så är han inna i husen och plingar på dörrarna och försöker komma in. USCHUSCH!! Det är inge roligt att bo just här nu, men det gäller att vara försiktig.


På fredag ska jag, Carro, Fredrik och Tobbe ha Tapaskväll, det ska bli spännande :)

IN EVERY HEARTBEAT

Jag glömde ju det som var absolut roligast i söndags. Carro sprang BOKSTAVLIGEN in i väggen. Hon var ute på balkongen eller dylikt och skulle in på den inglasade verandan och trodde att dörren var öppen och total dunsade in i glaset och sjönk ihop i en hög. Fredrik skrattade så jag trodde att han skulle få krupp, men det var FÖRBASKAT kul. Går fortfarande och skrattar när jag tänker på det.

For till Fredrik igår vid 18 hugget och då skulle vi ta en powernap som blev från 15 min till över 2 timmar, men det var mysigt och min sötnos pratade i sömnen så jag skrattade högt :) Sedan for vi iväg och handlade och medans han tränade så åt jag lite mat. Sedan en dusch och sen sängen igen :)
Du är bäst <3

Idag låg jag kvar i sängen som vanligt medans Fredrik var ute och sprang med Nille och sen for han iväg till skolan. jag gick upp vid 8 snåret ochfixade lite och 10.20 var jagpå Lotusgården för att träffa läkaren. Jag har ansträngda och irriterade muskelfästen i båda axlarna. Jag har då fått en tid hos sjukgymnasten på måndag. Kanske ska detta gå vägen och bli bättre snart :)

Ikväll blir det träääning, ojojoj vad roligt :D Skönt att få svettas lite.


i'm in love <3

you make me feel beautiful,

Nu är helgen över och en ny vecka har tagit fart.

 

Spelade match i lördags och stortorskade så det behöver jag inte ens skriva om. En liten aning pinsamt. Men lagfesten satte fart på bussen hem från Uddevalla och det var hel skoj. Dock hade jag huvudvärk redan innan alkoholintaget och det var ju inte bättre. Men vi var på g och väl i Kungsbacka gick vi hem till Sofie och därefter Mingel. Det var så gräsligt mycket folk på Mingel så man kunde knappt gå eller stå. Träffade Fredrik en snabbis innan han gick in på Esthers men inte långt därefter kom han till mig på Mingel :) Carro och Tobbe kom också dit och då bestämde vi oss för att gå hem för jag och Carro var så OTROLIGT trötta :p Väl hemma skulle dom börja käka mackor och grejer, sen vart det sängen.

 

Igår låg jag och Fredrik i sängen till ca halv två (myspys :) ) och sen så käkade vi lite frukost. Jag stod i duschen när han säger att jag har 7 min på mig att bli färdig för då skulle vi få skjuts ner till halen för att titta på C-laget som spelade. Vann gjorde dom iaf. Efter det hömtade vi Fredriks bil, for hem och snyggade till oss och åkte sedan till Carros pappa Ronny för en farsdag middag. En alldeles UNDERBART god middag. Vi fick fläskfilé i en härligt god sås, potatisgratäng och sallad. Vi gick ut på lilla verandan och började lyssna på en massa musik och grabbarna drack öl. Det skulle bara bli några stycken som slutade i att det gick åt mer än 24 öl och det var nog inte bara Fredrik som var riktigt glad igår kväll ;) Jag körde oss hem och Fredrik, snäll som har var.... kommenterade hur jag körde hela bilresan hem. Hemma blev det till att borsta tänderna och försöka få Fredrik till att somna, haha :P!

En KANON kväll med toppensällskap. Tack!

 

Idag låg jag och drog mig i sängen medans Herr Teern var ute och sprang med Nille. Sedan körde han mig till min bil och jag pratade även med Tony om mina axlar som inte mår särskilt bra. Detta resulterade i att jag ska till en sjukgymnast imorgon 10.20 som ska kolla om det är något fel på dom.

 

Kul också att man bor i det området som det springer runt en våldtäcktman i. Jag går på helspänn hela tiden beredd att gå till attack. Skönt att jag ska till Fredrik ikväll :) <3


in this rainfall,

Jag måste påstå att jag är riktigt dålig på att uppdatera, men det blir så då jag har haft för mycket i huvudet och för mycket att göra. Jag får ingen ro i kroppen då. Jag vill väldigt gärna skriva, för jag tycker det är otroligt skönt att skriva av sig, men det funkar bara inte då.

Så det får bli nu istället.

 

 

Matchen mot Kortedala gick som jag ville att den skulle. Vi spelade bättre och vi vann. 24-20 vann vi med och det var hur skönt som helst. Fredrik var och kikade, dock inte kul att säga hejdå till honom då jag skulle upp till Enköping på kvällen.

Bilresan gick bra, men när jag skulle på toa och handla i Örebro föll jag ihop i en hög. Gjorde illa knäet på matchen och det vart på stelt på bilresan att jag inte kunde stå på det. Väl i Enköping i lägenheten pratade jag med Fredrik och sedan somnade jag.

 

Måndag morgon och jag gick upp klockan 7 för att köra bilen till verkstan’. Mamma kom och hämtade mig och hela måndagen satt jag i mysfåtöljen på landet framför brasan med min katt Signe sovandes i halsgropen. En helmysig dag och roligt att träffa bror också.

 

Upp rätt tidigt på tisdagen också. Det var ju dags för Gerds begravning. Det var väldigt väldigt fin och genuint och det var precis så det skulle vara. Efter det fikade vi med hennes kusin barn med man.

Jag åkte sedan och handlade till middagen jag skulle ha i lägenheten. Jag lagade helstekt fläskfilé inlindad i bacon, potatisgratäng, kantarellsås(egen plockade kantareller), bearnaisås, sallad och bröd. Elin kom till mig först och vi hade jäkligt roliga samtal i ett par timmar, sen kom Natta, Linda, Huggle, Kamilla och Bella. Det var jätte trevligt och roligt att träffa alla igen. Blev lite ringrockande och även en hel del full frys. Förbaskat vad rolig den serien kan vara. Dom som var kvar pös väl iväg runt halv 3.

 

Onsdagen hände det inte särskilt mycket på. Jag var upp till syster min med lite godis och en pyssel bok för hon hade vridit knäet ordentligt när hon hoppat studsmatta. Då blir jag ju lite orolig och måste åka dit och krama på henne. Och som jag saknar henne! Hade en rolig prat stund med Mariell också. For efter det ut till landet och lekte med Signe. Hem till lägenheten på kvällen.

 

På torsdagen hjälpte jag mamma med lite grejer och sedan åkte jag in till stan igen, duschade och fixade mig. Adam kom förbi och vi snackade lite skit och skrattade. Sedan kom Linda och Huggle och hämtade oss och sen så åkte vi och åt på restaurang, tre rätters ;) det var mumma och roligt. Efter middagen visste vi inte vad vi skulle göra så vi åkte runt lite och jag skrattade så mycket att jag höll på att kräkas. Linda och Huggle tjaffsade och det var riktigt kul :P Vi lämnade av Huggle och Adam och for till Kamilla dit Bella också kom. Vi snackade lite, spelade blackout och käkade chips :) mysmys! Blev en skräckis med Huggle och Adam sen. Absolut utan tvekan den läskigaste filmen jag sätt. Paranormal activity heter filmer, rekommenderas STARKT!  Men den är ingenting för en fegis för jag får rysningar fortfarande :P hualigen..

Jag tog bilen och körde sedan ut till landet där jag genast gick och la mig men usch vad rädd jag var.

 

Upp klockan 5 på morgonen dör att köra ner till Göteborg med mamma. Jag var hemskt trött men det fick gå. Väl nere i Göteborg checkade vi in på Quality Hotel Panorama där vi också åt middag, riktigt riktigt gott. Blåmusselsoppa och gratinerade musslor till förrätt och fiskfilé med svamp och potatis. Strååålande gott. Sedan smet jag iväg till Fredrik och hade mysigt. Längtat efter honom en hel del. Vi två + Tobbe började dricka lite alkohol och lika så Carro när hon slutade jobba. Det slutade med taxi ner till stan där vi va inne på (Kuken) och Mingel och hade ruskigt roligt.

 

Vaknde på lördagen och mådde inge vidare bra alls. Och trots det var jag tvungen att köra till hotellet. Jag och mamma var iväg och shoppade lite, men jag var så trött att jag knappt orkade gå. Det blev sedan en lugn kväll på hotellrummet och jag somnade tidigt. Fick dock lite samtal mitt i natten av en väldigt glad Fredrik som varit på halloween fest på Chalmers.

 

Söndagen var lugn. Vi var och shoppade och sedan jag for till Fredrik. Myys <3

 

I måndags checkade vi ut och åkte och handlade, dock var vi inte särskilt shoppingsugna och vädret var URUSELT. Jag var helt plaskvåt. Vi for sedan till min träning och inte gjorde mig allt för glad, sedan förbi Fredrik, vilket gjorde mig mycket gladare och sen började resan upp till Enköping. Jag fick iaf sova nästan hela resan.

 

Jag började resan ner till Göteborg igen på morgonen därpå. Låång resa och jag var så sjukt less på att åka bil (och sjukt less på Enköping). Direkt till träningen som började 16.45 och för att därefter titta på vår match mot Kortedala. Rätt skoj att se sig själv spela. Sedan var det ju dags för Herrarna att spela och herrejösses vilken spännande match det var. Jag och Carro var nervösa in i benmärgen och till slut vann dom mot Ystad. Vi for och handlade för att fixa lite mat till våra duktiga pojkar :)

 

I onsdags så åkte jag hem från Fredrik runt 10. Han hade redan åkt till skolan. Jag åkte hem och fixade lite grejer och for sedan ut till Slangen där Fredrik var. Vi kikade på lite fotboll och jag käkade. Sedan åkte vi hem till Fredrik och kröp i säng :)

 

Igår åkte jag från Fredrik så pass att jag bara hann hem och hämta kläder till träningen. Träningen gick rätt bra och jag körde lite rehab för axeln som inte mår så bra just nu. Väl hemma igen badade jag och tog det lugnt.

 

Idag har jag varit och besiktat bilen som gick igenom och även shoppat lite. Tagit ett långt bad med rolig läsningen och tittat lite serier. Väntar nu på att Idol ska komma ut på Tv4.se och att Fredrik ska ringa.

 

Imorgon är det dags för match mot serieledarna Kroppskultur. Är otorligt sugen på att spela nu. Det kan bli spännande och sedan är det dags för lagfest som börjar i omklädningsrummet, fortsätter på bussen och slutar på krogarna i Kungsbacka. Ska även som vanligt ta och vandra slalom hem med Caroline imorgon natt.

 


RSS 2.0