magic,



You've got magic inside your fingertips.
It's leaking out all over my skin, yeah.
Every time that I get close to you,
You're making me weak with the way you look through those eyes.

But all I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above, yeah.
I need you.

I remember the way that you move.
You're dancing easily through my dreams.
It's hitting me harder and harder with all your smiles.
You are crazy gentle in the way you kiss.

All I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above.

Oh baby, I need you to see me the way I see you.
Love me wide awake in the middle of my dreams.

And all I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above.

All I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above.

All I see is your face.
All I see is your face.
All I see is your face.


a not so ordinary day,

Igår sysslade jag inte med mycket alls, och likaså idag. Jag har inte satt på mig kläder ens och klockan är halv tio på kvällen, haha! riktigt riktigt skönt faktiskt. Jag har legat och tittat på film, duschat, tagit fotbad, gjort ansiktsmask och bara totalt slappnat av. Jag brukar må dåligt av att jag inte gjort någonting på dagarna, men idag mår jag alldeles strålande. Jag har aldrig haft en dag som denna och det är alltid kul med lite nytt. Jag har pratat lite med Fredrik och sen har jag letat lägenheter också. Jag längtar så otroligt till den dagen jag får lägenheten och köpet är avklarat! Mycket skönare än att hyra!

Imorgon är det dags fär match mot Kortedala och jag är så FÖRBASKAT taggad till att spela. Ska bli superkul!
Inte lika roligt att sen sitta och köra 48 mil upp i landet till Enköping, men det får duga. Alltid roligt att träffa lite nära och kära :)


make a point,

NU så ska jag hissa och dissa lite.

Först och främst vill jag DISSA gamla tjuriga och tråkiga männiksor(framför allt tanter). Jag har suttit på spårvagnen ett antal gånger nu när äldre damer har kommit in med sina rullatorer. Ingen fel än så länge. Men ibland har det funnits föräldrar med sina barn i barnvagnar och då har tanterna blivit skitgriniga för att dom har tagit deras plats till rullatorerna. Föräldrarna har ju snällt flyttat på sig men hur fasen kan man ens bli grinig på en sån sak? Och dom ger ju sig inte utan ska sitta och kommentera hur dåligt det är att man inte visar äldre respekt osv osv. Man kan verkligen inte ha haft ett roligt liv om man gnäller över sådana småsaker. Jag har då lovat mig själv att jag ska bli en respektabel, snäll och go tant. Jag tycker att äldre har alldeles för mycket fördomar mot yngre människor. Visst finns det respektlösa skitstövlar, men alla är faktiskt inte sådana och då tycker jag inte att man ska dra alla över en kant. Så ni dystra gamla tanter, dra på mungiporna och gör någonting roligt av de åren ni har kvar!

Sen ska jag HISSA skratt! Att skratta är nog bland det bästa som finns och jag personligen tycker att vi människor skrattar för lite. Att hysteriskt skratta så man får så där riktigt ont i magen och tårarna bara rinner. Då är man lycklig och har roligt. Visst folk kan bli griniga på folk som skrattar mycket, men det tyder ju bara på att de är avundsjuka eftersom de inte alls har lika roligt. Visst kan jag hålla med om att människor som skrattar åt allt hela tiden är irriterande, men lite skrattanfall då och då, hur roligt är inte det? SLÄPP LÖS FOLKET, VÅGA SKRATTA! För det tänker jag göra.




Bara för att jag fullkomligt diggar den här låten till 100 %
______________________________________________________________



i miss you when you're not around... <3


up and down,

Träningen gick la inte särskillt mycket bättre idag än innan, men jag ska inte sluta hoppas. Det är ju förbaskat roligt att spela i alla fall och laget är härligt:) Match hemma på söndag mot Kortedala. Åh, det ska bli så GRYMT kul att spela! Och efter matchen ska jag ju ta bilen och köra upp till Enköping. Jösses vad jag flänger och far :)
Men som jag brukar påpeka; jag lever bara en gång och under den tiden så tänker jag vara lycklig :)!

i wanna see you smile,

I lördags vaknade jag, duschade och fixade lite. Pappa ringde vid 12 och då var det dags för lunch med pappsen och lillasyster. Vi käkade lunch på kakelugnen och sedan var vi och handlade lite. Kul att busa lite med syster igen:) Sedan körde dom mig till tåget och resan hem gick utan problem, sov lite, läste och lyssnade på musik. På kvällen åkte jag till Fredrik och vi kikade på en film. Myspys.

 

På söndagen åkte jag hem och packade lite och sen ner till Kungsbacka igen för att titta på herrarnas match mot Trelleborg och förbaskat vad spännande det var. Vi var tvungna att fara iväg till vår egen match efter 12 minuter in i andra halvlek och då drog herrarna ifrån och vann med 32-24. Kanon! Vår match var väl inte så mycket att snacka om igen. Vi torskade pga av luckor i försvarsspelet och att vi inte kunde sätta bollen i mål. Lite konstig match, men jag gjorde 4 putsar i alla fall. Efter matchen hade jag och Eve asskoj i bilen och efter att ha lämnat av henne åkte jag hem till Fredrik. Det blev lite Band of Brothers och sen sängen :)

 

Måndagen var lugn, åkte hem från Fredrik vid halv 3 och sen var det träning kl 6. Träningen gick bra med var sådär halvrolig då vi började om och gick igenom försvarsspelet. Film och lugnt blev det på kvällen.

 

I tisdags fixade jag och handlade på dagen och kl 6 var det dags för träning. Dock bara löpträning i 40 min och efter det hade vi möte med laget. Gick igenom lite vad vi ville med säsongen, vad som var bra, dåligt och sådär. Vi kom fram till mycket bra och nu vill jag se förändring :) Vi fick också pizza på mötet till vår stora förvåning. Mumma! Hade även lite skrattanfall vilket Tilda tyckte var skitskoj!

 

Igår tvättade jag och dona och på kvällen åkte jag hem till Fredrik. Vi åkte till Slangen och tittade på Real Madrid - Milan och vilken jäkla match det blev till slut. Riktigt roligt att se en sådan match för en gångs skull! Sen hem och då tittade vi Band of Brothers, myspys! 


Idag blir det träningen igen och då jäklar, vi har lite att ta igen tycker jag :)!


let us get this party started,

16 oktober, Lindas födelsedag


Ja, i fredags tog jag då tåget upp till Enköping. Jag somnade kl 2 och var tvungen att gå upp halv 4, så jag var lagom mör. Gick också till frölunda torg, som tog 30 min och sedan spårvagn och till slut satt jag på tåget. Slumrade till lite då och då.
Mormor kom och hämtade mig på stationen och då åkte vi ut till mamma. Jag fick riktig hemlagad mat :) köttfärsbiffar, potatis och gräddsås. Det var mumma. Efter att ha träffat min söta bror också så körde mormor mig till lägenheten där jag packade ihop lite.
Huggle kom och hämtade mig och vi åkte till Linda, där duschade jag, och fixade mig lite snygg till kvällens festligheter. Geson kom förbi och vi käkade pizza. Folket kom efter kl 19 och det var riktigt skoj att träffa alla igen :) länge sen nu. Huggle blev som usual packad ;) mycket på grund av bålen som vi tyckte mycket om, och då menar jag MYCKET!
Det blev lite spel, dans och sång i mängder och vi hade det riktigt roligt. Anton var nog sämst i världen på det spel vi spelade och det fick han sota för genom att dricka alla möjliga blandningar av alkohol och tilltugg. Jag vet inte riktigt vad klockan var när jag, Natta, Elin och Bella fick skjuts ner på Joar, men vi hade det förbaskat roligt och jag måste säga att det finns riktiga drägg på krogarna ibland, haha. Stackars Bella fick nästan panik ibland :P När Joar stängde gick jag, Natta o Bella och handlade mat på torggrillen och sen hem till lägenheten, käkade och sov. En superdag med mina vänner uppe i Enköping! Och GRATTIS till min bästa vän Linda!
Det var en KANONKVÄLL!!


save me, make it go away,

Blev lugn kväll igår. Jag åkte hem vill Fredrik och vi for vidare till Slangen för att kolla fotbollen. Bra där Sverige, det är ju verkligen bra att ni går och vinner när ni redan är veck från mästerskapen. Men det var ju roligt att se lite mål i alla fall. Sedan åkte vi hem och kollade på Band of Brothers 3 avsnitt. Den serien är förbaskat bra allstå!

Idag var jag i Kållered köpstad och fixade lite. Blir nog kanon tror jag. Ikväll blir det träning + fika och sedan lite packning inför imorgon. Jag fasar för att gå upp så förbaskat tidigt, men men.
Imorgon ska jag då göra Enköping osäkert som back in the days. Hoppas på en riktigt KANONKVÄLL!

we can´t save the world,

Träningen igår var lika bra och harmonisk som den i måndags och det är ju alltid skoj :) Vi har provar overaller och fått nya bollar nu också, brabra! Efter träningen for jag hem och fixade lite och sen hem till Fredrik, vi tittade på Basic Instinct. En riktigt bra fim.

Idag har det inte hänt särskillt mycket, lugnt och skönt. Ska väl titta på fotbollen mellan Sverige och Albaninen. Vi får la hoppas att Sverige kan göra ett par putsar. Det vore ju roligt. Ska ha utkik efter Linda som är där med lite folk och tittar.

Jag har tittat på Bonde söker fru idag också, och jag älskar det programmet. Fyfanken va roligt det är att titta på, sitter bara och skrattar hela tiden. Det ska absolut följas i höst.

Biljetten upp till enköping är nu bokad och jag åker 06.02 på fredag morgon. Hualigen! Men jag ska hinna med mycket på lite tid så då får jag åka tidigt. Och vad gör man inte för att fira sin bästa vän som fyller år?:) Ska bli roligt att träffa alla vänner + familjen såklart. Åker hem ca 14 på lördagen och då är det bara att ladda för match på söndagen. Woho!

Låten Monster av Itchy Daze ger mig rysningar i hela kroppen. Helt underbar! Det går på min Spotifylista om och om igen, känner inget sug efter någon annan låt. Risken finns ju att jag tröttnar, men det tror jag inte :)

see you later

i don´t know why,

Ville bara säga att träningen gick ovanligt bra idag. Väldigt bra upplägg måste jag säga :) Jag körde dock mest med vänster arm idag eftersom min högra inte är i det bästa skicket just nu. Ska vila den så mkt som möjligt, smörja med linement så får vi se om det blir bättre annars så får väl farbror doktorn ta sig en titt.

GRYM LÅT!




det är rörigt,

Torsdagens träning var den sämsta på länge, så det var inge roligt alls.

I fredags for jag till Kungsbacka ridklubb för att träffa Lotta och Jenny. Jenny var där och red för Marcus Fuchs. Vi åkte och handlade lite, käkade kinamat och tittade när några andra red.
På kvällen for jag till Fredrik och tittade på film med honom och Tobbe. Blev en riktigt bra film som  jag inte kommer ihåg namnet på.


Jag får verkligen rid abstinens när jag tittar på andra som rider. Det var ett tag sedan jag red och jag saknar det. Det kommer jag nog aldrig riktigt släppa eftersom att det har varit hela mitt liv. Jag saknar att bara gå ut till hästarna och bara sitta där och klappa dom. Man var ensam fast ändå inte, man var som i en annan värld för ett litet tag. Härlig känsla.

Detta är bra länge sen nu. Jag på Accor och Everest.


Fick också ett tråkigt besked om att en väldigt nära släkting till mig somnade in runt kvart över nio i fredagsmorse. Otroligt jobbigt och jag önskar att jag hade varit där och sagt hejdå. Hon har varit en stor del i mitt liv och jag saknar henne.


Sov i ro Gerd <3


I lördags for jag till ridklubben igen och tittade lite. Sedan åkte Lotta och Jenny hem och då åkte jag hem, duschade och lite sådär. Blev att titta fotbollen hemma hos Slangen med Fredrik, Tobbe o lite annat folk. Jag måste ju säga att Sverige spelade för j*vla dåligt. Usch vad tråkigt det är att titta när de spelar så illa.


Igår spelade vi match och den behöver jag egentligen inte nämna. Usch! Det var för övrigt en jobbig dag som fick mig att inse att jag lever. Blev efter det en lugn och behövlig kväll hemma med film och bakad potatis. Mumma.


Idag har jag bråkat med datorn som aldrig förr och man kan ju bli tokig när alla dessa elektronikgrejer inte fungerar. Jag är hellre utan än att ha en som inte fungerar. Men efter att ha varit skitförbannad ordnade det upp sig och nu funkar den igen. Har varit ute på en promenad i solen, behövde friskluft och rensa själen lite. Ny vecka nya tag. Jag har börjat tycka om måndagar otroligt nog. Man mår så mycket bättre när man inte hänger läpp för sådana småsaker. Pratat i tele med Linda och pappsen också.


Ikväll blir det träning och då ska jag köra järnet. Behöver lufta vingarna lite efter en tuff vecka förra veckan.


Jag saknar min bror och min syster så att det gör ont i kroppen. Bror min har plockat in alla bilder på mig i huset i sitt rum. Han är så söt. Bli frisk så jag kan komma och hälsa på dig snart! Jag älskar er!<3


hollywoodfruarna,

Gårdagens träning gick kanon. Uppvärmningen vart lite löpning och fotboll. Förbaskat roligt att spela fotboll med en volleyboll ibland. Sedan vart det lite två mål och skott. Fick skjuta från 9m igår och det fungerade ju bra. Kvällen blev lite kaotisk men slutade i alla fall bra sen :)


Idag har jag fixat lite och sen skulle jag iväg på träning. Jag klädde på mig alla träningskläder och la mig i sängen för att åka hemifrån 10 min senare. Men icke!  Jag somnade som en gris och vaknade inte förrän allt för sent. Fick lite panik men det visade sig också att träningen blev inställd. Snacka om tur i oturen. Jag åkte och handlade lite, lagade mat och nu har jag tittat på svenska hollywoodfruar.

 

Jag förstår inte alla som har tittat på svenska hollywoodfruar stör sig just på Anna Anka. Hon är väl den som man mest förknippar som en svensk hollywoodfru. En kvinna som tycker att hon är förbannat bra och hon lever ju lysliv så varför inte spendera. Men Maria Montagami, hon är ju så otroligt långsam. Hon låter så fruktansvärt oengagerad och helt borta. Ett förbaskat roande program, och jag brukar avsky sådana här program. Förstå vad dom har ändrat sina liv. Hejja hejja säger jag bara!


välkommen höst,

Nu har det varit dålig uppdatering, men det ska bli ändring på det.
Har hänt rätt mycket på senaste och då har bloggen fått ligga lite på is.

Jag vill passa på att välkomna hösten ordentligt också. Nu börjar löven skifta färg och falla av träden. Luften är frisk och kall och så regnar det mer än vanligt. Jag gillar detta. Man känner sig alltid frisk och riktigt levande när man går ut i den kyliga luften.

Jag börjar tänka tillbaka på när jag var liten och jag fullkomligt ÄLSKADE att slänga sig i lövhögarna som mamma och pappa hade krattat ihop. Jag skrattade så mycket att jag nästan satte massor av löv i halsen och jag kastade runt löven så att mina föräldrar var tvungna att kratta om. Det var lycka.
Får jag chansen att hoppa i löv denna höst skulle jag inte tveka. En del saker blir man aldrig för gammal för.

Det har ju också åskat och det tycker jag är så otroligt mysigt. Jag blir lugn på något sätt.

Linda kom hit förra söndagen! Efterlängtat och riktigt roligt. Vi åkte och handlade lite och hade bara en lugn kväll hemma. Hon var ju lite krasslig så vi härjade inte för mycket. Veckan med Linda var som alla andra veckor med henne, lugna, fartfyllda och roliga. Hon följde med på några träningar, vi var i stan, shoppade lite, tittade lite. Vi var även på Elitserie handboll då Sävehof och Skövde spelade. Ingen bra match men vi hade roligt i alla fall. I fredags var vi och kollade när herrlaget spelade och vi hade disco i bilen, som alltid.

Vi hämtade även min efterlängtade dator och köpte en skrivare så nu känns det som jag börjar komma igen med allt. Skönt

Linda åkte hem i lördags och då var det även dags för mig att spela match. Och som jag längtat efter att få spela. Vi hade bortamatch mot Kärra och jag skulle ta bussen dit. Det roliga är att jag inte hade någon aning om hur det såg ut eller vart jag skulle av. Men jag kom av rätt och sedan var det då dags att leta efter hallen. Som det brukar bli så hittar jag allt utom dit jag skulle, så första kom jag till en helt annan hall, men efter att ha frågat lite så hittade jag rätt.
Uppvärmningen var konstig, men matchen kom igång och jag var nästan lite nervös. Det var även en konstig match som gick upp och ner, vi ledde och sen låg vi under och sen ledde vi igen osv. Vi hade också bara ca 3 skott utifrån 9m och det är ju inte så himla bra. Vi förlorade till slut med 28-25 och jag halkade till på en blöt fläck det sista jag gjorde och stukade till foten. Men det var ingen fara med den men trots det skulle det lindas och greja. Jag har aldrig någonsin blivit lindad och jag hatade det :P. 6 mål blev det i alla fall och även 2 min på bänken.

Efter matchen for jag med Emmelie. Vi skulle till hennes farmor och kalasa lite. Hämtade även Tilda på vägen. När vi kom dit hade hennes farmor dukat med ljus och massor av fint och också bakat blåbärspaj. Vilen farmors säger jag bara. Vi käkade pizza och snacka massa gojja. Mathilda kom även förbi, vi spelade spel och hade kul.
Vi tog bussen in till Kungsbacka och började på Mingel, sedan Rumpan och sedan Mingel igen. Jag fick träffa så mycket folk att jag inte kommer ihåg namnet på någon. Men man kan inte alltid begära så mycket. Emme stack hem och jag gick till Esters och träffade annat bekant folk. Rolig kväll måste jag säga. Tack tack!

Söndagen var dock inte alls lika rolig. Jag hade huvudvärk som aldrig förr och hela världen snurrade härligt. Blev en lugn dag hemma med mys och film.

Igår blev en fixa dag då jag fixade med papper och skickade iväg lite mejl och så. Träningen på kvällen var ruskigt seg, rolig och fartfyllt till en början för att sedan bli tröttsam. Men det klarade man av utan problem, man lär sig säkert alltid någonting nytt.

Jag har känt mig lite hängig så igår kväll och idag har jag mestadels legat i sängen och kurat ihop mig. Varma kläder och flera täcken. Jag absolut vägrar att bli sjuk, det passar inte in nu så jag ska hålla mig frisk :) Blir träning ikväll och sedan hem och fortsätta kura, kanske äta lite frukt och annat bra så jag får i mig vitaminer och mineraler.

Sköt om er!


RSS 2.0