HÄR ÄR MÖSSAN,

MÖSSAN ÄR PÅ!!!!!!!
Här är mössan, Här är mössan, Här är mössan!!

lyckligast!

mössan på,

Just shake it!

Igår var en mysonsdag med Linda, Huggle och Geson.
Vi kollade först på Cl finalen och till min stora besvikelse förlorade Man United.
Men vad kan man säga när Messi gjorde sitt mål. Riktigt snyggt.
Och sedan var ju faktiskt Barca bättre än United. Men men.

Efter att ha kollat fotbollen hemma hos Linda åkte vi hem till mig och skulle kika på Sagan om ringen, sista filmen. Igen. Geson var ju inte med i tisdags så vi tittade om den, hahah :P
mysmys och 4 timmar senare var den slut :P alltså vid 3. De for hemåt vid halv 4.
Huggles falsett sjungande igår också var en riktig höjdare, hahah!
Usch vad jobbigt det är när man inte kan sluta skratta! :P

Idag var jag uppe kl 8, åkte och prata betyg och sen hem igen :P
Spelade lite pingis med Pattalie innan vi pratade också. Kulkul!

IDAG ÅKER MÖSSAN PÅ!!
Fyfanken vad roligt det ska bli.
Sedan blir det partaj hos Tommy och sen möjligtvis Joar!
KANON!!

Jag tror inte jag kan bli mycket lyckligare!!


evig längtan,


I´m just lovin' it! THANK YOU!




Gårdagen var fiin :) Jag var i skolan ett tag, sedan åkte jag ut till mamma och träffade mormor och kusin David. Alltid lika roligt. Jag passade ju även på då att mysa lite med Ove. Han blir bara tuffare och tuffare för varje dag som går :)
Linda ringde och bokade färgning kl 19.00 hos frisör miss Leijonsköld. Jag hämtade upp henne, vi åkte och handlade och sen hem hit och färgade håret på henne. Det vart kanon! sedan ringde Hugo och ville kolla på sista Sagan om ringen så då gjorde vi det, men dock avbröt vi halv 1 då det var minst 1 timme kvar :P

Idag har jag spelat brännboll med klassen och jag var sämt i början, men när jag halkade och landade på tutten så vart det andra bullar. Home run efter home run ;D!
jag åkte sedan ut till mammsen och tvättade och mös lite med Ove och sedan somnade jag i soffan hos henne. Vaknade och åkte hem. nu väntar jag på att hämta upp Linda på jobbet kl 9 och så ska vi kolla på Champions League finalen. HEJJA MANCHESTER UNITED!!!!

kulkulkul!

IMORGON KOMMER MÖSSAN PÅ!!!!!!!
det har varit en evig längtan, men nu så...
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!



Jag är lyckligast i världen :D!

fantastisk dag,

Dagen har varit wonderful :D

Börtjade med lite snack i skolan,
sen ringde mamma och det var fölning på G, så jag for ut dit illakvickt!
Ett litet hingstföl blev det.
Coventry även kallad Ove ;D
haha, hur söt som helst :)
  


Jag, mamma och Filip åkte till Örsundsbro för att ta TBE spruta och det gick ju problemfritt förrutom att jag har ont i armen nu.
Sedan for jag hem igen, packlade lite grejer, hämtade Linda, handlade och åkte ut till Huggle. Vi skulle fiska :D! Vi lämnade en bil i Staxhammar och åkte sedan ut till Ön där han hade sin båt. vi åkte ut på sjön och träffade Geson och Martin där.
Och jag var värsta storfiskaren! Första kastet och jag fick en gädda :O, oddsen? och sen en till :O! ingen annan hade fått fisk utom jag, så lite stolt var jag :P Sen fick Huggle två i slutet :) sedan hoppade Geson över till vår båt och Martin åkte hem. Och då busade vi lite ;P!
Kom hem halv 12 nu. HELT UNDERBART <3

Nu längtar jag till mösspåtagnmingen och sedan helgen :D!

okända fotspår,

Lone time no seen!

 

Poängjakten: var inte med utan jag, Linda och Natta fixade grejer och hade askul! Var ute på landet och tittade på tillökningen i familjen. 5 stycken kattungar. Super söta :) kollade lite på hästarna och sådär. Huggle var roligast som ninja i mina stundbyxor,tajta svarta tröja och mitt linne på huvudet med hål  för ögon och mun, hahahahahah!

 På kvällen var det partaj här hemma och vi hade super kul. Vi sjöng, dansade lite, spelade ölspel och lite sånt. Sedan var det folk som trillade av, däckade och lite sånt, haha. Men en skön kväll.

 

Torsdagen var rätt så lugn. Jag, linda och hugo åkte ut till min mor när vi var i bruk att köra bil. Eller iaf ok. Väl därute så tränade jag och hugo genom att lyfta lite slipers och linda tränade ögonen när hon stod och såg på:P haha. Vi byggde ett vindskydd också som är av egen design ;P haha!

På kvällen kikade vi på film här hemma. Det vart sagan om ringen eftersom Linda inte sett trilogin ;O!

 

I fredags så ringde mammsen och väcktes mig skrikandes bara för att hon var arg för att pappa inte svara när hon ringde. Åkte ut med henne på landet runt 1 och där städade vi och fixade inför grillkvällen.

Först kom Natta och Maria, sedan Linda, Huggle och Adam. Vi snackade lite och sedan ringde Geson och då skule vi gå ut på vägen. Huggle lekte papparazzi och vi garvade som vanligt. Efter ett par cider spelade vi kubb, killarna mot tjejerna, och vi förlorade. FYRA GÅNGER ;O! Helt sjukt. Sedan började vi kasta boll som sedan Geson kastade ner i diket på andra sidan vägen så då lekte vi rövare i diket och grannarna skrattade åt oss. Men det var skitkul :D

Sedan kom vi på att det kanske var dags att börja grilla, så jag och Huggle fixade med grillen och sen vart det grilla av och maten vart kanon. Färskpotatis och tsatsiki och allt. Mumms! Wille och Dennis kom också och stannade ett tag. Max, Affe och Anton kom ut och sa hej sedan åkte de igen. Vid åtta kom Kamilla och då var vi hela gänget utom Bella som låg hemma och var sjuk;/ men vi hade hur som helst utkul med dans, singstar, mer kubb, lite halkande, nakenchock och lite liknande. Geson och Huggle lekte självmordsbenägna och hade slagsmål med min mammas gosedjurs-tiger bara för att han enligt dom ”stirrade för mkt”! Hahaha, den var blodig och sönder när dom var färdiga med den :P haha. Adam åkte hem och vi somnade väl runt 5 för då var verkligen all alkohol slut:P En riktigt KANONkväll och jag tackar för det <3

 

Vi vaknade runt halv 1 i lördag. Alla var möra som bara den och mamma kom ner och lagade superfrukost åt oss och sådär. Linda skulle jobba så Kamilla(den enda som var i bruk att köra) körde hem henne och Natta åkte med för hon behöbvde sova mer eftersom hon var så bakfull. (IGEN!!) haha! Jag, Geson, Maria och Huggle bestämde oss för att åka och fiska efter att Huggle kört rally genom buskar och allt med våran lilla gräsklippare. Vi åkte till båten och när vi kommit ut en bit fick vi inte igång motorn och årorna passade inte i hålen så vi fick PADDLA ;O! Men vad fanken gör man inte, vi hade riktigt kul. Dock ingen fisk och mkt kramper i armarna, hah! Och sedan kom regnet hur fort som helst och vi åkte i 50 knop med vinden som Huggle säger. Maria och Huggle försökte paddla medans jag och Geson satt och tittade på och garvade. Helt plaskvåta kom vi sedan i land och in i bilen.  En kul båttripp. Alla åkte sedan hem och sedan kom alla till mig inne i stan för att käka och titta på sagan om de två tornen. Vi lagaade enchiladas och såg sedan på filmen. Mys mys!

 

Idag har jag varit arg, vart ute hos mamma och sedan varit med Linda och Huggle. Tack Linda för att du alltid finns där, jag hade inte klarat mig annars! Speciellt inte om det är dagar som denna.

 


 

JAG HATAR DIG DITT AS! Jag trodde aldrig du kunde såra mig mer än du redan gjort, MEN JAG HADE FEL! Du är falsk och en jävla F....! jag hoppas du förstår hur äcklad jag är. DU ÄR ÄCKLIG och jag hoppas att du mår dåligt!

Du har FAN gjort ditt och jag vill aldrig mer ha dig i mitt liv!!!!!

(Jag brukar inte vara så elak, men denna person förtjänar det tyvärr:/!)


 

Det är över och nu är det bara jag! Starkare än aldrig förr ska jag ta världen med storm! Ingen ska någonsin ta ner mig igen!

Lite bilder från helgen;

  


   

you´ll never get me again!

 


livets minne,

GAAAAAALET vilken helg det har varit!

Överlägset BÄST alltså!

 

”ÄDDWIN”

 

 


 

 

I tosrdags så satt jag på akuten hela dagen då morsan som trampat på glas var tvungen att åka in. Inge vidare roligt och det är första gången jag vart svimmfärdig. Den där jäkla läkaren alltså.

Sen åkte jag hem med mamma, fixa lite och sen drog jag inte till stan igen.

Träffa Maria en stund och så.

 

I fredags så var det skolan, eller ja. Jag hade bara svenska redovisning mellan 14-15 och det gick grymt bra :) skönt att ha det avklarat! Efter det gick jag hem och vid 5 kom Anders och hämtade mig för att sen hämta Maria för att sedan åka och handla taco för att sedan äta det hemma hos honom:P vi fick även jordgubbar med glass, mummmms ;D

Sedan körde vi ner till västerleden och tittade på Joe Labero. Det var SJUKT grymt skoj att titta på. Och jag blir lika frustrerad varje gång när jag inte fattar hur han gör! Efter det åkte jag och Maria hem till mig, då kom Linda, Hugo och Affe och sedan lite senare Geson och Max. Vart alkohol, musik och sång :P TACK för den kvällen!

 

Lördagen började med att färga Marias hår och packa till KRYSSNINGEN!!!!

Runt 13 vandrade vi till Olle´s för att träffa folket. Där vart det mat, alkohol och annat skoj. Även lite match mellan Man United och Arsenal. Sen var det dags att gå till bussarna. Jag sjöng lite poå bussen ” I´ve got the power!” asroligt :) och sedan var det evighetslång väntan på teminalen innan vi fick komma ombord på båten. Väl ombord på båten lämnade vi grejerna i hytten och gick sedan ner för att äta. För mig vart det sallad, fetaost och sedan efterrätt och såklart alkohol:) sedan sprang vi till tax freen och sedan började PARTYT på rikigt! Vi festa i vår hytt och i massa andra hytter, vi dansade och dansade och hade hur förbannat roligt som aldrig förr. Det var det bästa jag gjort! Man hade ingen tidsuppfattning utan levde som i en bubbla och hade URKUL! Allt folk var supertrevligt och det var bara helt underbart och jag ville aldrig att det skulle sluta, jag vill tillbaka, ge mig MER KRYSSNING! Mer av det roliga!  TACK TACK TACK TACK<33

 

Till och med hemresan på bussen var rolig. När vi kom hem igen hämtade Anders mig och Maria. Vi handlade, köpte kebab och åkte hem till honom för att titta på Eurovision song contest som han hade spelat in åt oss. HEJJA ALEXANDER!! Mys!

 

Idag har jag pluggat projektarbete, vart i skolan ett tag och sedan pluggat. Träffat tom ett tag och LÄNGTAT TILLBAKA TILL KRYSSNINGEN!

 

Det är 18 dagar kvar till studenten, ARTON SMÅ JÄKLA DAGAR KVAR TILLS DET ÄR ÖVER! Underbart skönt, och kul är att det är bara 9 ”vanliga” skoldagar kvar.

Jag klarar det här, jag klarar verkligen det här!!!

 

      

   

 


 


mys onsdag,

Ute på powerwalk med Linda imorse. URSKÖNT och mys :)
Vi gick ca 50 min och sen hem till var och sitt.
Hon skulle till skolan och jag plugga ;/
Jag var hemma två första lektionerna för att plugga, fy skäms.
Men annars hade jag aldrig kunnat det och provet gick bra nu :)

Vi jobbade om Kärlek på naturkunskapen.
Jag, Sanna och Jenny skulle göra en planch om känssjukdomar,
men då protesterade jag och vi fick könsjukdomar och "vad är sex?".
Mycket bättre och roligare, om ni frågar mig, och mycket skratt blev det :)
Riktigt nöjd med planchen också :)

Efter skolan så åkte jag och LInda ut till mamma.
Hon hade skurit upp hela foten på glas och kunde inte gå.
Jag och Linda städade och bar soffor och har riktigt roligt :D
Tog med oss all pant också. Eller ja, halva panten, mer gick inte in i bilen.
Sedan åkte vi hem till Hugo efter lite fel åkväg:P
Fick honom med oss till stan, pantade och sen hem till mig och kollade på film :)
Perfect day!


i went crazy from the moment i met you!

kära handboll,

Åh så roligt det var att träna idag :D
Det bara kliar i hela kroppen och jag vill spela mer.
Varför ska det vara försäsong, jag vill ha handbollens högsäsong NU!
Det gick iaf bra att träna, och jag var ju lika svettig och trött som vanligt :P
kulkulkul :)


livets tider,

HELT SJUKT FÖRBANNAT UNDERBART!!

 

6 maj – skolan var lugn och på kvällen vart det olle´s med folket. Barcelona- Chelsea, öl och trevligt folk :)

 

7 maj – kikade på hockey hemma hos linda med folket :) lite snacks och yatzyspel eftersom Kamilla ledsnade på hockey efter ca 2 min :P

 

8 maj-  gick upp tidigt för att dansa vår dans på idrotten. Rätt skoj, men vi är inte färdiga än :/ sedan var det inte så mkt i skolan, jag åkte upp till växtriket för att handla blommor till håret till balen :) vi skulle haft en mys filmkväll hemma, men ändrade planer då vi började med alkohol, tittade när adam spelade match, men åkte hem efter 10 min då det spöregnade. Fortsatte med alkohol och massa annat trevligt :) kul kul kväll <3

 

9 maj – BALEN! ÅH GUD SÅ UNDERBART! Dagen böjade med att man vaknade med en liten baksmälla, Maria kom förbi och jag fixade hennes hår. Sedan var det dags att fixa mig själv och jag vart helnöjd. Mamma kom vid tre och sen kom Tommy och hämtade mig vid 4 och sedan färdades vi ut till Ekolsund slott. Vi stod på baksidan ett tag, anneli och stefan fotade mig, Linda och Kamilla tillsammans :) Vart också fotad med Tommy ett antal gånger :)

Vi satte oss i Limon med Lina, Jesper, Jimmy och Caroline. Asnajs att åka Limo :) Sedan vart man uppropad, Tommy räknade högt till 4 när vi gick upp i trappan(eftersom vi skulle stå på 4:e trappsteget) och sedan var man inne på området. Vi tog foto, drack champagne och minglade runt lite. Efter ett tag fick vi gå in i slottet och sätta oss till bords, mycket trevligt. Vi fick ett glad vin till förrätten som var parmaskinka med melon, GOTT GOTT! Efter det så fick vi handla egen dricka till varm och efterrätt som var kyckling, rödvinsås och potatisgratäng(låda :S?) och chocklasmouseetårta typ :P hur gott som helst iaf. Jag hade jäkla trevligt iaf och jag fick inte sätta mig eller ställa mig upp utan att Tommy skulle dra ut och in stolen. Hur kul som helst! En riktigt bra kavaljer ;) Vi dansade, minglade, sjöng och hade URKUL! Det var helt Perfekt och Underbart! Jag vill gå på bal igen. Tack tack tack <3

 

 

     

 

     

 

10 maj- kick off med handbollen. Gick upp kl 8 ;O, FYFANKEN säger jag bara efter ca 3,5 timmas sömn. Vi skulle fixa en massa grejer på stan i olika lag och vi skulle ha en lagoutfit så vi hade morgonrockar och turban på huvet. Vid 12 åkte vi ut till motorstadion, det bjöds på pizza, mumms och sedan GOKART!

Och jag som mådde sååååå dåligt sen dagen innan. Men det var ju ingen alkoholmätare på gokarten så det var bara att brumma iväg, och förbannat vad kul det är :D Man får adrenalin i kroppen och hornen växer ut :D

Efter mkt om och men och några timmar med gokart och info om säsongen så kom jag på tredje plats och fick en medalj :D, brumm brumm!

 

 

 

Igår så hade vi abra religion i skolan så jag var hemma och pluggade och vilade upp mig. Eller ja, jag gick upp 10 i 7 för att lämna bilen på verkstan’ för att sedan gå hem och sova lite till. Kl halv 2 så träffade jag Linda och vi gick upp och hämtade bilen och fick sen ett impulsryck och tog med oss Hugo och Åkte till Västerås och shoppade lite :) najs! Köpte ett par jeans och ett linne och Linda köpte en klänning och Hugo ett par linnen.

Sen hem till plugget.

 

Idag försov jag mig ;O ställde kl på 7 men måste stängt av den så jag vaknade i panik 10.57, men jag bestämde mig att ta det lugnt och börja efter lunch. Så jag tog en powerwalk till bresse och tillbaka, FÖRBANNAT SKÖNT!! Sedan kanlalde jag till skolan i två lektioner, hem och nu har jag käkat. Snart handbollsträning, INNE MED BOLL, kulkulkulkulkul!!

 

Solong suckers! ;)


vild helg,

I fredags så blev jag överraskad ordentligt :) Jag trodde att bara Linda skulle röva bort mig med någon kycklingdräkt eller låta mig springa naken över stan. Men Linda, Kamilla, Bella, Maria och Hugo kom hem till mig, sjöng, hade med sig mat, ballongen och en tårta med 19 ljus i. TACK <3 Jag var så rörd att jag nästan började gråta. vi käkade, sjöng singstar(Hugos texter var bäst!:P) och jag och Maria kilade på joar med Natta, Maro och Jenny. En riktigt bra kväll, tack för det <3

I lördags träffade jag pappa på stan där han bjöd mig på lunch :) och efter det åkte jag med honom hem, satt och solade och pratade och sedan kom Linda förbi. Vi vandrade ner över korsängsfältet där vi fastnade när det var ruggby på g. efter det träffade jag tom i 20 min, sen for jag ut till mamma där det senare bar av till Stockholm för att fira min kusin som fyllde 18 i början av april. det var hur mkt folk som helst, men roligt att träffa lite folk man inte träffat på länge :) mamma körde så jag drack vin och hade en riktigt trevlig kväll:)

Söndagen var min dag :) Grattis till mig! jag vaknade upp hos mamma och jag började med att städa min bil. Mormor kom ut och vi käkade lunch, annars så var det inte mkt firande där ute. På kvällen kom tjejerna hit. Kamilla kom först så vi käkade upp resten av tårtan sen fredagen och snackade skit, sen kom Maria, Maro och Natta :) vi spelade spel och sen kom Linda, så sjöng vi singstar och sen en omgång till av blackout. En myskväll, men spela, singstar, vin och trevligt sällskap:) de knallade väl hem vid halv ett eller så:)

Igår var det Guns urnsättning så jag var ute hos mamma, sen in till stan med plugg plugg plugg. efter ett tag fick jag nog på plugget, hämtade upp Linda och åkte och handlade. Sen åkte vi hit och efter ett tag kom Hugo, vi lagade mat och snackade lite skit.

Idag var jag hemma och plugga ;/ usch vad mycket plugg det är, men jag kämpar på!
Vid halv 4 blev det västerås med Linda, Kamilla, Bella och Maria. Riktigt mys.
Jag handlade två klänningar, två kjolar, två par skor, ett linne och två par örhängen :) nöjd med den shoppingen!
Ikväll blev det middag med tha girls och sen Olle´s och fotboll där vi träffade Affe, Hugo, Adam, Anton och Max. Efter matchen hem hit, singstar i 20 min och sen åkte de hem :P
Nu är det plugg igen :/!

Men man får ta dagen som den kommer, bara 1 månad kvar till studenten, EN MÅNAD!!!!
JAG BARA ÄLSKAR DET HÄR!!!!

        




 - I went crazy from the moment i met you!!

underbart liv,

Helt obeskrivligt, jag kan verkligen inte förklara, men jag älskar det här !!


I onsdags så redovisade jag om immunförsvar. Vi skulle ju redovisa kreativt så jag började med att dansa, fortsatte med att prata och visade powerpoint oc h sist sjöng jag min låt om immunförsvar, och jag fick jubel :P

På kvällen spelade jag lite fotboll med fc noll koll, skit skoj. Vid nio hämtade jag Linda på donken och vi fdår runt som bara den innan vi till slut landade hemma hos mig där vi la in mjusik på hennes mobil, sjöng och sen somnade hon :P

 

Igår var det VALBORG :D och det vart riktigt lyckat. Det började med att jag och Linda åkte ut till Affe och lämnade lite grejer, sedan for vi hem och träffade Kamilla och Bella och då bar det av till Klosterparken där vi käkade jordgubbar, vindruvor och drack cider:) det blev även lite kubbspel och även ögongodis :P hur mysigt som helst. Roligast var nog när vi skulle kissa i buskarna bara, hahahah! Bella o Linda förstår :P Simon kom också lite senare på dagen och sedan for vi hem till Kamilla där vi gorde oss i ordning och grillade :)

Klockan 6 kom pappa och körde ut mig, Kamilla, Linda och Maria till Affe. När killarna käkade så hoppade vi studsmatta vilket var skit roligt och sedan blev det sång, annat skoj, snack och bara en helt underbar kväll. Dock blev det väl lite för mycket alkohol för tidigt för några, hahaha. Jag tog iaf en taxi med Anton, Geson och Max in till stan, köpte hamburgare på stan och gick och la mig :) En riktigt toppen kväll!!

 

Ikväll ska jag vara beredd att åka iväg och då iklädd finkläder, men vet jag ska och på vad har jag ingen aning om :P

 

JAG BARA ÄLSKAR DET!!


RSS 2.0