FINE BY YOURSELF

"Ha en jobbig jävla dag!" sa en kund till mig idag när han hade betalat i kassan. Jag vart så full i skratt när jag insåg att han verkligen menade det. Vilken bitter männsika, det måste verkligen vara svin jobbigt att vara så grinig. Men det ska ju finnas männsikor till allt!
När man jobbar så som jag gör så får man verkligen träffa alla slag av människor, rätt roligt ändå att se hur olika vi alla är.

Blev även idag jobb 07.30-12.15. Känns underligt att jobba så korta pass för det känns som att man knappt har börjat innan det är slut. Efter jobber åkte jag hem till älskling. Vi åt lite mackor, myste lite och jag tvättade bilen innan jag åkte hem till mig. Lagade taco vilket jag var sugen på och sedan har jag kikat på tv, mest OS, och tränat. Nu blir det mer OS, ringa min älskade och sen kommer jag somna som en stock! Är helt slut av någon anledning.

Jobb imorgon igen, sedan blir det mys hos Fredrik på kvällen :) <3 lääängtar.




SHE´S A GOOD GIRL




ON MY OWN

Helgen gick fort och nu sitter jag här en tisdagskväll.

I lördags var jag och älskling hemma hos Slangen och tittade på Melodifestivalen och skidskytte.
I söndags var det match, dam och herr, som gällde och god middag på kvällen.

Igår jobbade jag 8-17 och var helt slut efter det. Fredrik var magsjuk så jag åkte hem till mig och slappade hela kvällen. Hade lite problem att slappna av, men jag somnade inatt tillslut.
Idag for jag hemifrån kvar i 7 och var på jobbet halv 8. Jobbade bara till 12 idag så det var en kort arbetsdag. Åkte och handlade och sen hem till lägenheten där jag mest suttit framför tvn. OS, handboll och lite annat skoj har jag kikat på.

Kanske mår älsklingen bättre imorgon så jag kan åka och träffa honom en stund :) Jag hoppas.
Jobb imorgon igen och så blir det jobb varje dag ända till måndag. Ledig tisdag, onsdag.
Fullt upp!


ALL WE DO

Det är fredagkväll och jag är HELT slut! Jag är så trött, så trött..
Jobbat 8-15 idag och det var MYCKET att göra på jobbet. Hann inte ens ta lunch, men så är det ibland. Väl hemma hos Fredrik lagade jag lite mat och så har jag bara latat mig... vill ha en LUGN kväll :)

Igår så jobbade jag 9-15 och efter det for jag hem till Fredrik, cyklade och sov lite. For ner till träningen och kikade ett tag och väl hemma somnade jag nästan på en gång och sov hela natten. Märkte inte ens när älsklingen kom in i sängen.

Det tar på krafterna att jobba, speciellt när man inte är van vid det. Men det är roligt och man sover gott om natten.

Trevlig Helg!

EVERYONE NEEDS SOMEBODY

Sitter just nu i min lägenhet och väntar på att snart åka och hämta älsklingen på Hisingen :) Sen hem och mysa och sova <3

De tre senaste dagarna har bestått av jobb, jobb och jobb, lite träning och älskling :) Jobbade första dagen i måndags 8-16.30 och det gick kanon. Riktigt roligt att jobba igen och jag trivs som fisken i vattnet. Resten av veckan nu jobbar jag 9-15. Känns som att jag kommit in i det riktigt bra och jag snappar upp mer och mer för varje dag som går :) Såå roligt!!

Har varit ner på träningarna i veckan, men inte kunnat träna. Troligtvis så är min handbollssäsong över då sjukgymnasten tror att några ledband i min högerfot är av :/ Inge vidare roligt och det gör mig HÖGST irriterad. Jag vill träna och spela handboll, men nu är det rehab som gäller...

Fredrik Teern, du är lycka för mig <3

NEVER ALONE AGAIN,

Nu sitter jag hemma hos Fredrik och kikar på film medan han pluggar. Älskling, älskling, älskling. Var så mysigt att få träffa honom igen, han är ju trots allt den bästa jag vet :) <3
Han och Tobbe hämtade mig på stationen och sedan åkte vi till Aranäshallen för att titta när C-laget spelade. Tyvärr förlust. Väl hemma blev det lugn och sedan kom Carro med tjiingtjoong mat, gott gott! Snart är det läggdags.

Imorgon är det dags för jobb, lite nervigt är det! Men det ska nog gå smärtfritt och utan problem :)

LONGING TO BE HOME,

Johanna har nu varit i Enköping torsdag till söndag och hälsat på alla vänner och familj. Passade på nu när jag ändå inte får spela match. Stukade foten för andra gången för ett tag sedan och har haft ont sen dess så det blir vila till minst måndag.

I torsdags så körde min älskling mig till tåget. Tågresan gick bra och jag kom fram till Enköping vid halv ett. Pappa hämtade mig och körde mig hem.  Jag var och solade direkt och efter det gick jag hem till Kamilla och kikade på hennes nya lägenhet och det blev även en lång promenad med Julias två hundar. Jag hade ju en del att ta igen så jag fick reda på mycket nya saker om folket i Enköping. Det må inte hända så mycket, men när man inte varit här på ett tag så har det hänt en del. Väl hemma hos Kamilla igen somna hundarna och sen kom Alex och Bella. Vi handlade och gick hem till mig där Bella o Kamilla lagade supergod mat medans jag duschade och fixade. Vi knallade sedan ner till Idrottshuset där mitt gamla lag spelade handboll, tyvärr förlust, men jag träffade massor med folk :) Och det är ju roligt när man inte är här så ofta. Efter det blev det en tripp till Bachohallen där Liljan spelade, träffade även där trevligt folk. Sedan gick jag, Linda, Kamilla och Bella till Coop och sedan hem till mig och tittade på Hot Chick.

I fredags gick jag upp och gick till frissan kl 9. Jag hade en trevlig frisörska och vi hade roligt. Skulle klippa mig och göra håret ljusare. Och ljusare blev det. Jag har inte riktigt van mig vid färgen och jag vet inte riktigt vad det är för färg, men ungefär ljusrödbrunt. Men jag vänjer mig och det är ju lite vårigare än mitt svartbruna. Efter frissan så handlade jag lite smink och gick sedan hem för att ta emot Lillebror som kom med taxi. Vi kikade på Ice Age 2 och han drack cola och åt godis. Efter några timmar kom mamma och då var det dags att färga hennes hår. Det tpg ett tag och när vi var färdiga så träffade jag Linda. Vi handlade på Coop och gick sedan hem till Adam där vi gjorde oss i ordning och sen lagade mat. Vi åt Tacos och sdena började festen. Kom lite folk och vi hade roligt. Blev Joar senare på kvällen då Creeded och Itchy Daze spelade. GRYMT! Träffade mycket roligt folk där också, så det var trevligt. Jag, Linda, Huggle, Geson och David gick och käkade kebab innan jag gick hem och somnade som en stock.

 

Igår gick jag upp skapligt och låg i soffan och tog det lugnt. Åkte upp till far min en sväng och sedan blev det en fika med Camilla på Wikmans. Camilla körde mig sedan till Maria där några tjejer från klassen var. Det var dags för återträff med gymnasieklassen, SPID! Vi drack lite, åt och åkte sedan till Eric dit alla skulle komma. Det var roligt att träffa alla igen, trots att några var tråkiga och stack till joar vid halv elva. Runt midnatt gick några av oss vidare till en annan fest och vägen dit var HELT galen, Tommy var full och har var i VARJE snödriva på vägen, kastade sig in med huvudet före och kostade in alla andra i snödrivor. Riktigt roligt var det. Jag fick sedan skjuts hem vid 2, vilket var alldeles lagom.

 

Idag vaknade jag vid 10 och skulle beställa en tågbiljett vilket gick sådär. Jag skulle ut till landet och äta lunch med mamma och mormor men det enda tåget som fanns var det som gick 11.48. Annars skulle jag få åka hem ikväll och vara hemma inatt. Det hade inte riktigt funkat, så jag fick stressa totalt men hann iaf med tåget. Snart hemma hos älskling. Saknar honom så otroligt mycket <3

 

Jag har också fått ett jobb på Statoil i Kungsbacka nu så jag börjar imorgon kl 08.00. Ska bli så GRYMT roligt!


RSS 2.0