en vecka,

Tisdagen 25/8 - träning på kvällen och den blev jag inte alls lycklig av. uUch usch usch!

Onsdagen 26/8 - var helt galen! var ute på landet och sedan in till stan. Hämtade Alex på vägen in och sedan kom Adam. Även Natta och Huggle kom förbi och Linda en stund. Vi spelade guitar hero och sjöng singstar och körde en shot i minuten. Vi traskade lite senare ner till terrassen fast Linda hade gått hem och Adam tofflade och svek! Men vi hade roligt som aldrig förr och jag tog mig även ett nattdopp i joarfontänen innan jag traskade hemåt med mina vänner :)

Torsdagen 27/8 - blev en till dag ute på landet och sedan in och träna handboll. Natta kom till mig runt 22.30 och vid 00.30 for jag, Natta och Alex ut till hummelstabaren. Vi var hungriga och käkade hamburgare. Dock tog det lång tid att käka då vi skrattade så mycket att tårarna rann konstant. Toto och Micke kom förbi lite senare.
Det är väldigt trevligt på VÄSTKUSTEN!!


Fredag-söndag -
TRÄNINGSLÄGER!

Fredag 28/8 - var ute på landet och for sedan hem för att packa, hämtade upp leila och åkte sen till idrottshuset där vi skulle träffas för att åka tillsammans ut till hummelsta där vi skulle tillbringa helgen.
Vi hade ett pass på kvällen direkt när vi kom dit och det gick väl bra men var mycket irritationer. Sedan var kvällen inge roligt alls.

Lördag 29/8 - vaknade av att alla småtjejer klampa i golvet och prata lite högt. låg och drog mig på madrassen, ville inte gå upp. Sedan var det bara att klä sig och sedan träna. Efter träning var det irritation igen och sedan lunch. Ett par timmar efter lunch var det träning igen och nu bröt allt ut, i slutet vart det bråk som fortfarande ligger kvar och är inte uträtt än. efter det var det att kasta sig i bilen och åka in till Enköping för att spela match mot Bollstanäs. Vi kastade bort en massa bollar i början och jag trodde aldrig matchen skulle ta slut, men sedan flöt det på. Vi vann slutligen med 29.12 och jag gjorde väl en 5-6 baljor.
Vi fick iaf "riktig" mat efter matchen då vi käkade på hummelstabaren och sedan var kvällen sisådär i allmänhet.

Söndag 30/8 - vaknade precis innan träningsstart och hade SÅÅÅ förbannat ont i kroppen, men det var bara att köra på. Efter lunchen åkte vi in till Enköping igen för att se när A-flick spelade match mot bollstanäs, det blev lika. Sedan ut till Hummelsta där vi skulle träna en träning till. Nästan bara skott. Sedan fick vi duscha och åka hem. SKÖNT!!!
Nu är jag riktigt less på detta och är glad att jag ska fara iväg.

Kan knappt stå eller gå ordentligt för jag har så förbannat ont i kroppen. Var inte direkt uppbyggande utan bara nedbrytande,

Idag så gick jag upp 8 för jag och Natta skulle åha med Linda till hennes nya skola, sedan åkte jag och Natta in till stan och shoppade lite. Natta är förjävla rolig :P
Ikväll ska jag jobba på ESK-matchen och träffa lite folk. Blir nog bra :)



Åhh, nu är det bara 8 dagar kvar, sen lämnar jag Enköping för GÖTEBORG och det ska bli underbart!


stjärnklar himmel,

Idag har jag näst intill bara legat hemma.
Har inte kännt mig helt kry så en riktig degardag har det varit.
Tagit två långa mysiga skummbad.

Blev nyss en liten promenad till statoil med Natta.
Det är så himla mysigt väder ute.

Hela staden är näst intill stilla, det är helt tyst, den lite ilande kylan smeker kinderna och jag bara älskar det. När kylan kommer intill kroppen känner jag mig levande och frisk. Jag uppskattar livet på ett helt annat sätt då. Massvis med stjärnor fyller himlen och jag skulle kunna ligga och titta på dom i flera timmar.
Det är sådana hr kvällar jag önskar att jag fortfarande bodde på landet. Då kunde man gå ut i det totala mörkret och man var spänd eftersom man inte visste vad som fanns runt omkring. Man la sig i gräset och såg upp på den stjärnbetäckta himlen. Då är livet helt underbart för man kommer till som en annan värld för en stund.




i have a burning desire in me,

'

You will drink of my lips
And you'll taste new life

en blandad helg,

Fredagen tillbringades först med Linda och Huggle i Västerås. Jag inhandlade en ny kamera (Supernöjd) och så käkade vi lite lunch. Bakpotatis med skagenröra, kan inte bli mer mumma :)
Huggle ville till juula, mediamarket och lite andra ställen, så vi knallade även runt där ett bra tag.
Kvällen skulle ägnas åt att fira Maria. Jag och Linda gjorde oss i ordning och Huggle körde oss sedan till henne. Vi fick smörgåstårta och hade riktigt skoj. Lite mycket alkohol för några bara, men alla kom till slit ner till joar där det var skummparty. Som tur så var det inte det inne, bara ute på terrassen. Rätt segt på joar, Sjöng iaf ja må hon leva till Maria efter kl 12 i micken på scen ;) Strax innan det var dags att gå hem så hoppas Jag, kamilla och Bella i skummet trots att jag ver emot det. Rätt kul iaf. Var helt skyblöt och superkall när jag gick hem barfota i regnet.
Skönt med en varm dusch sådär inpå småtimmarna.



Lördagen var seg till tusen. Vaknade tidigt men orkade inte röra mig ur sängen. Inte bakfull, men HELT slut! Så runt 15 förmådde jag mig att vandra till coop och inhandla lite mat. Kvällen blev lugn, en lång promenad med Hellman och sen så tände jag ljus i hela lägenheten och så tog jag ett långt varmt och härligt skumbad med mysläsning:)
GRATTIS MARIA PÅ DIN 19-ÅRS DAG :)

Idag så kom Alexandra hit:) vi satt och snacka skit i flera timmar. Det var väldigt länge sen vi gjorde det. Skönt :)
Sedan blev det dags för bio. Jag, Linda och Huggle såg Sommaren med Göran, en riktigt besvikelse. Den var inte alls lika rolig som jag hade väntat mig, inte bra! Ingen dålig film, men inte alls som mina förväntningar. Tror att de måste tagit ut alla, verkligen ALLA roliga sekvenser ur filmen till trailern, för mer roligt än vad den visade var det inte.
Efter bion blev det donken. Träffade på Natta, Maro, Jenny och Bella där. Det blev verkligen mycket skratt! Både jag och Huggle fick magkramp:P
"Lusten har ingen lag"





aldrig helt nöjd..

dröm, minns, lev,

Handbollsträningen var sisådär. Jag förstår inte varför man inte bara kan få träna handboll när det är handbollsträning. Utöver de 1½ timma vi ska spela boll så har vi 1 timme där vi ska värma upp innan och duscha efter. Kan vi inte jobba ner och stretcha på den timmen då och inte på den tiden vi ska spela boll.Jag är där för att spela handboll och lära mig mer inom handboll, inte stretching. Man får väl skylla sig själv om man inte gör det.
Med andra ord så var jag rätt sur på träningen idag. Tränaren skulle snacka precis hela tiden och vi fick aldrig lära oss av våra misstag, man vart bara avbruten hela tiden. Inge roligt alls att träna då!

Väl hemma har jag kikat lite friidrott och en film!




onsdag + torsdag,

Gårdagen var helt okej. Jag åkte utt till landet där kusin Erika var och hennes Oskar. Vi bar massor av tunga möbler och var även i skogen och plockade svamp. Blev alltså en tur i min mosters nya cab :)
Väl hemma igen fixade jag mig och hämtade Natta. Vi åkte upp till donken där vi käkade och träffade bästaste Linda ett tag på hennes rast.
Jag och Natta hämtade Maro och träffade sedan Maria utanför Enavallen. Jag och Natta gick in först och tack vare min älskade pappa så fick vi sittplats på läktaren. Maria och Maro skulle också få sitta men pappa gjorde en redig tabbe så dom fick stå och några andra fick sitta, HAHA! Pappa i ett nötskal.
Sveriges fotbollslandslag/ damer spelade vänskapsmatch mot Norge. Ingen vidare match och Sverige förlorade med 1-0.
Efter matchen gick åkte Maria hem och vi träffade Jenny. Vi satt hemma hos mig ett tag och gick sedan ner till terrassen. Segt i början men senare blev det lite roligare :) Ledsen jenny och jag trackade dig lite mycket, men det var så sjukt kul :D!

Idag sov jag länge, igen! Jag blir tokig!
Ikväll blir det HANDBOLLSTRÄNING! Jag längtar! Ska bli så otroligt kul att  få spela igen även fast det bara var två dagar sen sist.
sooloong ;)



jag blir iskall.

i hear you say,

Handbollsträningen är nu avklarad, men jag vill spela MER!
Skulle nog kunna springa på den där handbollsplanen i flera, flera timmar om det gick.

Håret blev kortare också, syns inte så mycket men ca 20 cm är borta.
Det är långt iaf.



jag kan ju bara inte sluta lyssna på dom!
love it!

Nu är det inte långt kvar till jag flyttar.
Visst är det spännande men samtidigt lite skrämmande. Jag lämnar ingen här. För alla som ska va med i mitt liv är och kommer att fortsätta vara det vart jag än befinner mig. Jag känner ingen i Göteborg och har inte ens varit där. Det är ett stort steg som jag har beslutat mig för att ta och jag tänker göra det. Jag ska visa alla som inte tror på mig, eller dom som inte tror på sig själva, att man kan klara vad som helst, även fast man är ensam. Jag har gått stark ur mycket och nu ska jag starkt gå igenom detta. Jag vill ha mer utav livet. Mycket mycket mer än vad Enköping kan ge mig.
Jag ska ta världen med storm för mitt liv har precis börjat :)!

äntligen äntligen,

Igår kom pappa med brorsan på morgonen.
Vi somnade om på en gång.
mamma kom och hämtade honom senare och då åke jag och Natta till hälla för att jag skulle shoppa lite.
Det blev nya handbollskor :D riktigt bra!
Vi käkade på donken och kollade i lite mer affärer.
Efter att vi ledsnat på hälla åkte vi hem till henne och spelade guitar hero i 2 timmar bara för att jag ville spela en speciell låt.
Men den kom aldrig, men kul hade vi iaf.
ESK spelade match mot Valsta syrianska så vi promenerade ner dit och mötte Maria, Maro, Jenny och Bella.
Var väl en sisådär match.


Och idag. ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN för jag sätta på mig handbollskorna och spela handoll! Jag har längtat så otroligt mycket att få spela så det gör ont i kroppen. Att gå ut på planen och bara spela och glömma allting annat för en stund! Helt obeskrivligt glad är jag!

Var med bilen till glasmästaren kl 7 imorse, ska hämta den lite senare.
Blev en tripp till banken och nu sitter jag hemma.
Ska hämta bilen om ett tag som sagt, sedan klippa mig och sen TRÄNA handboll!!
lycka lycka lycka


tenth avenue north<3

by your side,



Cause I, I love you
I want you to know
That I, I love you
I'll never let you go

hold my heart,

If You're everything You say You are
Would You come close and hold my heart


Blev ingen lugn kväll igår.
Jag for till motorgården med pappas fru.
En riktigt roligt kväll förrutom massa gamla gubbar som skulle dansa och talla.

idag vaknade jag sent igen eftersom jag inte somnade förrän rätt sent imorse igen.
Var ute på landet runt halv 1 med massor av med till hala arbetsstyrkan.
Mormor, mamma, moster, 2 kusiner + Fanny. Full rulle.
Lekte hulken när vi bar möbler och sen tvättade jag bilen.

Ikväll har jag bara lagad pannkakor, mumma, och sen tittat lite friidrott.
Usain Bold är insane!


inte långt kvar, snart göteborgska!

märlaren runt,

Somnade 8 imorse och vaknade kvart över 10.
Mycket sömn.

Åkte upp till pappa, och hela familjen for för att titta på alla motorcyklar.
Åh, ljudet av alla motorcyklar ger mig rysningar av välbehag :)

Ikväll blir det grillning hemma hos pappa och senm får jag se.
Troligtvis lugnt.


fredagsmyys,

Vaknade sent idag.
Jag fick sova hela 5 timmar utan att vakna en enda gång :)
Skönt!

Har alltså inte gjort så mycket idag.
Var ute på en powerwalk med Camilla.
Och ikväll har jag tvättat, ätit kräftor och tittat på två ägg i högklackat:)!
Tog även ett långt, vamt och skönt skumbad också med härlig läsning och en kall cider.
mumma :)

Nu tror jag det blir Australia :D mysmys!

(nu måste bara handbolls säsongen vara igång snart för jag lääängtar!)

handbolls abstinens,

Ingen bra dag idag förrutom att jag var och tittade handboll med Leila.
Herrarna spelade träningsmatch mot Irsta. Slutade lika.

Ojojoj vad jag är sugen på att få spela handboll nu.
Det rycker i benen och armarna och händerna skriker.
Snart, snart, snart!
På tisdag får jag spela handboll :D!!


i just love it!

härliga kalla kväll,

Lugn dag idag.
Jag struntade i klockan jag ställt och sov vidare ett par timmar.
Runt fyra åkte jag upp till gånsta och sprang.
Jag tror jag har slagit i huvudet.
Jag sprang utan att någon tvingade mig.
Jag åkte sedan upp till pappsen och snackade lite strunt. Skönt!

Ikväll tog jag även en kvällspromenad för mig själv.
Det var härligt att känna den kalla luften mot huden. Jag kände mig levande.
Det var inte mycket liv ute heller, jag kände mig helt ensam i världen.
Ensam, mörkret så tätt inpå och den friska, kalla luften.



see this heart won't settle down
like a child running scared from a clown
i'm terrified of what you do
My stomach scream just when i look at you
run far away so i can breathe
even though you're far from suffocating me
i can't set my hopes too high
'cause every hello ends with a goodbye

mindre än 1 månad,


Ja, nu är det bestämt.
Den 7 september lämnar jag Enköping.

Nu är det bara att börja packa ihop lägenheten!

Idag åkte jag hem från Sthlm.
Har fixat hemma.
Handlat med mormor.
Tränat fys :/ (som jag avskyr :P)
Tagit ett lååångt, mysigt bad.



föralltid min bästa vän!<3


the earth can be a heavy ride
when the clouds are in your eyes
but i feel a calling
i will rise, i won't be fallin'
and i'll escape the gravity
and i'll reach my destiny
and i'll fly away




iskall

en stark frihetskänsla,

Snart blir det HEJDÅ enköping och HEJ GÖTEBORG!!

Thailand blir inte av, nu ska jag flytta till Göteborg.
Efter vissa omständigheter måste jag flytta.
Efter den 16:e har jag fått boende och jobb håller jag på att fixa,
Det ska bli så otroligt skönt och spännande.
Jag känner inte en människa i göteborg och därför blir det extra spännande.
Jag är fri nu. Jag är ensam nu!

Har varit i Sthlm nu hos kusinerna.
Skönt att slappna av lite.
Det har varit en behövlig avoppling.
Åker hem imorgon.

mysig låt,

Har varit ur fokus ett tag.
Läget är fortfarande instabilt.

Ektorp(ängsö) var toppen och absolut ett minne för livet.
Bra lag, massor av lekar, stoj och alkohol.
Jeppes faceplant var dock bäst :)

Veckan som gick var rätt lugn, lite jobb och sådär.
Helgen ängnades åt jobb och en festligkväll med vänner då Promoe spelade på joar.
En helkul kväll, men fy satan vad det var varmt på joar.

Nu kommer en lugn vecka då jag ska spåna lite inför framtiden.
Planer måste börja smidas för att jag ska få det att gå ihop.
Det blir iaf hejdå Enköping inom snar framtid.
Skönt!




"Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag våga aldrig hålla din hand
Vi är inte sånna som i slutet som får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll...
 
Om du vill ha mig
nu kan du få mig så lätt..."



RSS 2.0